Partners

Tred Union

Als enige Nederlandse transporteur is H.M. Verploegen aangesloten bij Tred Union. Dit is een organisatie waar zo’n tachtig Franse transportbedrijven bij zijn aangesloten, die met elkaar samenwerken op het gebied van scholing en kennisoverdracht.

Tred Chariot

Tred Chariot is een samenwerkingsverband van transporteurs in Frankrijk met als specialisme het transport met meeneemheftrucks. Tred Chariot is het grootste en snelst groeiende meeneemheftruck netwerk van Europa. Gespecialiseerd in B2C alsmede B2B. Naast Frankrijk, Zwitserland en Spanje zijn wij de partner voor de Benelux.

Netwerk Pole

Als Frankrijk-specialist zijn wij aangesloten bij het Franse distributienetwerk Pole. Dit is een fijnmazig netwerk met vijf hubs, die verdeeld over Frankrijk zijn gevestigd. Hierdoor kunnen wij garanderen dat ook binnenstedelijke leveringen binnen 24 tot 72 uur op de plaats van bestemming worden bezorgd.

Shell

Al meer dan vijfentwintig jaar werken wij nauw samen met brandstofleverancier Shell. Met hen hebben wij afspraken gemaakt om onze CO2-uitstoot te compenseren, waardoor wij goederen emissieneutraal afleveren bij klanten. In samenwerking met Shell gaan wij onderzoeken hoe wij in de komende jaren verdere stappen kunnen gaan zetten in het verduurzamen van ons bedrijf.

Lean & Green

In de afgelopen jaren hebben wij ruim 20 procent CO2-reductie weten te realiseren in ons bedrijf. Hiervoor hebben wij een Lean & Green Star in ontvangst mogen nemen. De komende tijd gaan we hard aan de slag om onze CO2-uitstoot nog verder terug te dringen en een volgende Lean & Green Star te behalen.

Helpdesk en contact

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Wij helpen u graag.

Locatie Nederland

Bijsterhuizen 10-05
6604 LA Wijchen

+31 (0)24 64 88 580
info@hmverploegen.nl

Overige locaties

Lyon | Frankrijk
Tel: +33 (0)4 82 92 60 40

Copyright 2021  |  H.M. Verploegen B.V. | Algemene Voorwaarden

Design door YellowBrand