Diensten

Groupage & distributie

Door verschillende zendingen van klanten te combineren, kunnen wij onze vrachtruimte optimaal benutten en rijden we minder lege kilometers. In veel gevallen halen we de vrachten op bij onze klanten, waarna ze in onze warehouses worden gesorteerd en ingedeeld in verschillende ritten. Daarbij streven we ernaar om zoveel mogelijk afleveradressen in hetzelfde postcodegebied bij elkaar te bundelen. Op die manier kunnen wij zendingen snel en voordelig bezorgen.

Kooiaap

H.M. Verploegen verzorgt regelmatig transporten met goederen die afwijken van de standaardmaten en extra aandacht vergen. Daarom bieden wij ook transporten aan met vrachtwagens met een kooiaap: een meeneemheftruck. Met een kooiaap kunnen we bijvoorbeeld de bouwmaterialen die wij vervoeren in binnen- en buitenland rechtstreeks laden en lossen op elke gewenste locatie.

Fijnmazige distributie

Wij zijn specialist in fijnmazige distributie. Via crossdock worden de spullen in ons warehouse op postcode gesorteerd, waarna deze in samenwerking met een aantal erkende regionale transporteurs zo snel mogelijk naar hun eindbestemming worden gebracht.

Binnenstedelijke leveringen

Het aantal binnenstedelijke zendingen in binnen- en buitenland neemt nog altijd toe. Wij doen er alles aan om samen met onze partners deze zendingen zo snel, efficiënt en goedkoop mogelijk op hun bestemming te krijgen. Als specialist in vervoer van en naar Frankrijk zijn aangesloten bij het Franse Pole distributienetwerk. Dit is een fijnmazig netwerk met vijf hubs, waardoor wij ook binnenstedelijke leveringen in Frankrijk binnen 24 tot 72 uur kunnen garanderen. Wij zorgen dat uw goederen snel, voordelig en efficiënt op de plaats van bestemming aankomen.

Logistiek & Value Added Logistics (VAL)

Wij bieden onze klanten ook mogelijkheden voor tijdelijke voorraadopslag, het ompakken en verpakken van producten, het lossen en palletiseren van goederen en het klaarmaken van orders voor transport.

Short sea en binnenvaart

Via ons zusterbedrijf SV Shipping in Barendrecht bieden wij onze klanten ook container- en bulktransporten over water aan. Dat doen we zowel voor de binnenvaart als voor shortsea en overzeese transporten.

E-CMR

H.M. Verploegen zit in de kopgroep als het gaat om het gebruik van de digitale vrachtbrief, de e-CMR. Voor onze klanten biedt dit enorm veel voordelen. Dankzij e-CMR hebben zij op elk moment inzage in de status van een transport. Via hun eigen klantenportaal kunnen klanten bovendien alle informatie vanaf de orderinvoer inzien: offertes, transportopdrachten, e-CMR, track & trace, factuur en archivering.

Track & Trace

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor onze opdrachtgevers vanaf de order intake de status van hun zending continu kunnen volgen. Als extra service bellen onze chauffeurs vaak even als ze bijna op de plaats van bestemming zijn, zodat de klant weet dat de zending eraan komt.

“ In mijn eigen portaal kan ik direct alle informatie inzien: offerte, transportopdracht, e-CMR, track & trace, factuur en archivering.“

Helpdesk en contact

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Wij helpen u graag.

Locatie Nederland

Bijsterhuizen 10-05
6604 LA Wijchen

+31 (0)24 64 88 580
info@hmverploegen.nl

Overige locaties

Lyon | Frankrijk
Tel: +33 (0)4 82 92 60 40

Copyright 2021  |  H.M. Verploegen B.V. | Algemene Voorwaarden

Design door YellowBrand