Over ons

Missie & Visie

Wij willen tot de top drie specialisten in Nederland behoren, op het gebied van vervoer van en naar Frankrijk. Met een optimale service richting onze klanten maken wij het verschil.

Waarden

H.M. Verploegen streeft naar een transparant vervoersproces waarbij klanten de status van hun producten continu op de voet kunnen volgen en onze chauffeurs het verlengstuk zijn van hun organisatie. Met moderne kennis en materialen en uitstekende kwaliteit van onze service en dienstverlening willen wij klanten optimaal ontzorgen.

Team

Wij zijn trots op ons team van zo’n 80 medewerkers, die allemaal achter de kernwaarden van ons familiebedrijf staan. Onze binnendienst is 24/7 bereikbaar en onze chauffeurs zijn het visitekaartje van onze organisatie. Transportbedrijf H.M. Verploegen bestaat al sinds 1936. De broers Henri en Erwin Verploegen, die op dit moment aan het roer staan van het bedrijf, behoren tot de derde generatie van het familiebedrijf. Ons bedrijf kent een platte organisatiestructuur en onze medewerkers krijgen volop de gelegenheid om zich verder te ontwikkelen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Wij zijn van oudsher een familiebedrijf en vinden het belangrijk om te investeren in de kennis en opleiding van onze medewerkers. Daarnaast zet directeur Henri Verploegen zich als bestuurslid van Logistics Valley Regio Nijmegen in voor een gezonde toekomst voor de sector Transport en Logistiek in deze regio. Maar we voelen ons ook maatschappelijk betrokken bij diverse projecten in binnen- en buitenland. Zo ondersteunen wij SrilanCare. Deze organisatie bouwt tehuizen voor weeskinderen in Sri Lanka. Verder zijn wij sponsor van de goede doelen Make a wish en de Stichting Hoogvliegers.

Helpdesk en contact

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Wij helpen u graag.

Locatie Nederland

Bijsterhuizen 10-05
6604 LA Wijchen

+31 (0)24 64 88 580
info@hmverploegen.nl

Overige locaties

Lyon | Frankrijk
Tel: +33 (0)4 82 92 60 40

Copyright 2021  |  H.M. Verploegen B.V. | Algemene Voorwaarden

Design door YellowBrand