Identiteit

Producten

Wij vervoeren alle standaardproducten: van diervoeder tot autobanden en banden voor trucks en landbouwvoertuigen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het transport van bouwmaterialen voor de binnenafbouw, zoals laminaatvloeren, parketvloeren, vloerplaten, gipswanden, bouwprofielen, kozijnen, sanitair en plafonds.

Voor grote en kleine zendingen
Onze grote kracht ligt in groupage vrachten van een halve pallet tot vrachten met zo’n tien pallets. Wij zorgen ervoor dat ook kleinere zendingen van onze klanten tijdig hun eindbestemming bereiken.

Wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit 45 trekkende eenheden en 80 trailers. In de afgelopen jaren hebben wij ons volledige wagenpark vervangen door Euro 6 trekkers. Deze trucks voldoen aan de strengste normen op het gebied van CO2-uitstoot en zijn bovendien zuiniger in brandstofverbruik. Alle onze trucks voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. De voertuigen zijn onder meer uitgerust met een Video Intelligence systeem, waardoor we situaties van onze chauffeurs onderweg beter kunnen begrijpen en eventuele incidenten snel kunnen oplossen. Ons wagenpark is een belangrijk visitekaartje voor ons bedrijf en daarom besteden we veel tijd aan het onderhoud van onze trucks. Onze chauffeurs zijn er trots op dat zij in deze mooie trucks mogen rijden.

Kwaliteit

Onze kwaliteitsbeloftes

“ Dagelijks besteden we alle aandacht en tijd aan onze klanten, producten en transporten. Hoe we dat doen?”

Helpdesk en contact

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Wij helpen u graag.

Locatie Nederland

Bijsterhuizen 10-05
6604 LA Wijchen

+31 (0)24 64 88 580
info@hmverploegen.nl

Overige locaties

Lyon | Frankrijk
Tel: +33 (0)4 82 92 60 40

Copyright 2021  |  H.M. Verploegen B.V. | Algemene Voorwaarden

Design door YellowBrand