Bestemmingen

Benelux

België, en Luxemburg zijn als buurlanden belangrijke handelspartners voor Nederlandse exportbedrijven. Wij kennen de markt als geen ander en rijden meerdere keren per week voor onze klanten van en naar bestemmingen in België, Nederland en Luxemburg en Duitsland en regelen het complete logistieke proces voor hen, zodat hun lading tijdig op de plek van bestemming wordt bezorgd.

Nederland-België

Frankrijk

In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in vervoer van en naar Frankrijk. Wij hebben naast onze hoofdvestiging in Wijchen ook een eigen vestiging en warehouse in Lyon. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Franse Netwerk Pole, met hubs in Montpellier, Ludres, Genas, Bouglon en Épieds-en-Bauce, waardoor wij ook de last mile delivery in Franse binnensteden op een efficiënte, vakkundige en verantwoorde wijze kunnen garanderen. De meeste van onze chauffeurs spreken de Franse taal, zodat zij goed kunnen communiceren met onze opdrachtgevers. Met een optimale klantgerichte service willen wij in de komende jaren onze vervoersbewegingen van en naar Frankrijk verder uitbouwen.

“ Door samenwerking met erkende regionale transporteurs hebben wij een landelijke dekking en bereikt elke zending betaalbaar, veilig en snel de bestemming. “

Duitsland

In Düsseldorf, het hart van het Ruhrgebied, hebben wij een vestiging van waaruit wij op twee manieren onze Duitse klanten bedienen. Met een aantal auto’s rijden wij dedicated bouwmaterialen door het Ruhrgebied. Daarnaast hebben wij ook vanaf Düsseldorf een groupage service van en naar de Benelux en Frankrijk. 

Overige bestemmingen

In samenwerking met een netwerk van partners bieden wij onze klanten een totaalpakket aan voor hun transporten in Europa. Ook voor transporten naar Polen, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Spanje, Portugal, Denemarken, Finland, Zweden, Noorwegen, Griekenland, Turkije, Engeland, Schotland, Wales en Ierland kunnen zij bij ons terecht.

Daarnaast verzorgen wij container/shipping transporten voor onze klanten naar havens in Azië en Europa. Hierbij gaat het met name om het transport van bulkgoederen en grotere collies.

Overige-bestemmingen

Helpdesk en contact

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Wij helpen u graag.

Locatie Nederland

Bijsterhuizen 10-05
6604 LA Wijchen

+31 (0)24 64 88 580
info@hmverploegen.nl

Overige locaties

Lyon | Frankrijk
Tel: +33 (0)4 82 92 60 40

Düsseldorf | Duitsland
Tel: +49 (0)211 95 78 61 49

Copyright 2021  |  H.M. Verploegen B.V. | Algemene Voorwaarden

Design door YellowBrand